Изаберите писмо
Организациона схема
регионална развојна агенција
Регионална развојна агенција Браничево Подунавље
КЗМ
Канцеларија за младе општине Мало Црниће
Мапа приступачности
Continental turs Kula

Извор „Реч Народа“ 04-8-15

У билиотеци „Србољуб Митић“ у Малом Црнићу, на свечаном ску пу коме су присуствовали челни људи општине Мало Црниће: Драган Митић, председник; Горанка Стевић, председник Скупштине; Топлица Ђорђевић, помоћник председника, најактивнији читаоци у протеклих пар година, председника УО Антилета Живковић; Беба Станковић, директор Народне библиотеке „Илија М. Петровић и потпредседник Библиотекарског друштва Србије; Мирко Марковић из Београда, који је обављао низ значајних функција везаних за библиотечко-информациону делатност и књижевност, уручио је ПЛАКЕТУ WЕВ БИБЛИОТЕКА 2015. Зорки Стојановић, директору малоцрнићке библиотеке.
Digitalna biblioteka godine„…На основу резултата у развоју наступа на Интернету web апликацијом библиотеке – www.bsmmc.org – и трајном заживљавању у виртуалној сва- кодневици глобалне и локалне заједнице у 2015-ој години Интернет клуб је доделио ПЛАКЕТУ WEB БИБЛИОТЕКА 2015. Библиотеци- СРБОЉУБ МИТИЋ – Мало Црниће.
Зорка Стојановић се захвали ла рекавши да се радује овом ласкавом и високом признању, које уједно представља признање за њен досадашњи рад, али и велику обавезу да се још озбиљније ради на дигитализацији књига и сајта библиотеке.

Електронске грађевинске дозволе
Email
Email za mesne kancelarije i sluzbenike
Email за службенике и месне кацеларије
„Пази друге, мисли на себе!
Архива