Изаберите писмо
Организациона схема
регионална развојна агенција
Регионална развојна агенција Браничево Подунавље
КЗМ
Канцеларија за младе општине Мало Црниће
Мапа приступачности
Continental turs Kula

У уторак 23. Септембра 2014. године одржана је јавна расправа нацрта Локалног акционог плана за младе Општине Мало Црниће за период од 2015-2019. године који финансира Министарство омладине и спорта а спроводи општина Мало Црниће. Руководилац пројекта Јелица Мрдак отворила је јавну презентацију а присутнима се након тога обратио Драган Митић, председник Општине.

Јавној расправи су присуствовали председница Скупштине општине Горанка Стевић, заменик председника општине Горан Дачић, IMG_0574помоћник председника општине Топлица Ђорђевић, директор Дома здравља доктор Емад Еслеем другиIMG_0572 представници јавних служби и млади са територије општине Мало Црниће.
Јавну презентацију одржала је координаторка Канцеларије Милица Пеурача и презентовала је осам приоритетних области за младе које обухватају: 1. Смањење броја незапослених младих 2.Унапређење формалног и неформалног образовања 3.Информисање младих 4. Унапређење слободног времена младих 5. Унапређење капацитета рада локалне канцеларије за младе и развијање свести о неопходности партиципације младих у доношењу одлука 6. Унапређење здравља младих и развој здравих стилова живота 7. Промоција активизма и волонтеризма код младих 8. Развој еколошке свести код младих
IMG_0577Локални акциони план заснива се на принципима: укључености, демократичности и отворености, на договору свих заинтересованих страна, препознаје и подстиче даљи развој способности младих, посматра младе као потенцијал, документ је читаве општине и заинтересованих страна и дугорочан је није везан само за мандат једне политичке коалиције на локалним нивоу.
Након питања и краће дискусије прихваћена је предложена верзија ЛАП-а за младе који ће са пристиглим сугестијама бити упућен на усвајање на наредној седници општинског већа, које ће упутити овај документ на скупштинско усвајање.

Електронске грађевинске дозволе
Email
Email za mesne kancelarije i sluzbenike
Email за службенике и месне кацеларије
„Пази друге, мисли на себе!
Архива