Изаберите писмо
Организациона схема
регионална развојна агенција
Регионална развојна агенција Браничево Подунавље
КЗМ
Канцеларија за младе општине Мало Црниће
Мапа приступачности
Continental turs Kula

Požarevljanka koja ima zavidnu internacionalnu karijeru, rešila je da u saradnji sa Unijom za poljoprivredu i preduzetništvo opštine Malo Crniće ovom koncertu da i humanitarni karakter. Sav prihod odlazi u prilog porodici Petković iz Kličevca, koja je sa teritorije grada Požarevca, kao i porodici Smilje Ilić iz Kališta i porodici Stanković odnosno dvojici braće Vladimiru i Veljku iz Toponice, deci koja napuštaju hraniteljsku porodicu.

Humanitarni koncert Sam koncert bio je fenomenalan i to je nedvosmislen utisak svih onih koji su bili prisutni u Sali, pa i onih koji nisu inače ljubitelji klasične muzike. Za njih je Gabrijela u repertoar uvrstila i opersko izvođenje domaćih i stranih popularnih pesama uz pratnju akustičnog ansambla „Notta Serbica“.

Pored predstavnika javnog i kulturnog života grada Požarevca i opštine Malo Crniće, koncertu je prisustvovala i Veronika Senjukova treći sekretar i šef Konzularnog odeljenja ambasade Republike Češke, zemlji gde je Gabrijela prava zvezda.

Mnoge organizacije i ustanove su organizovano kupovale ulaznice za svoje članove, a zanimljivo je da je to učinio i klub navijača Crvene Zvezde.

Ovoga puta nisu navijali, ali su se zajedno sa svima u sali uverili u fenomenalan glas Gabrijele Ubavić.

Izvor: Ebranicevo

 

Оставите одговор

Електронске грађевинске дозволе
Email
Email za mesne kancelarije i sluzbenike
Email за службенике и месне кацеларије
„Пази друге, мисли на себе!
Архива