Изаберите писмо
Организациона схема
регионална развојна агенција
Регионална развојна агенција Браничево Подунавље
КЗМ
Канцеларија за младе општине Мало Црниће
Мапа приступачности
Continental turs Kula

Izvor „Reč naroda 6-8.2013“

Rukovodstvo malocrnićke opštine, na čelu sa predsednikom opštine Draganom Mitićem i predsednicom Skupštine Gorankom Stević obišlo je, protekle nedelje radove na asfaltiranju dela puta od farme za tov junadi Kravlji Do do česme. Radovi na bivšem regionalnom putu 107- 6 rade se fazno i deo su investicije pojačanog održavanja magistralnih i regionalnih puteva na teritoriji opštine Malo Crniće. Na ovoj deonici asfaltira se oko kilometar puta. Na drugim putevima koji su sada pod ingerencijom opštine, kao što su 105 a 108, takođe će se izvršiti pojačano održavanje završnim slojevima asfalta, gde će na oko 700 metara biti postavljen završni sloj asfalta.
Trudićemo se da do kraja sezone dovedemo puteve u prihvatljivo stanje sa aspekta bezbednosti. To smo već učinili kada je reč o lokalnim putevima i ulicama, krpljenjem udarnih rupa i posipanjem rizlom makadamskih puteva, rekao je Mitić.
Na ovim radovima angažovano je Preduzeće za puteve Požarevac, a radovi se izvode i na lokalnim i poljskim putevima gde se postavlja rizla.
Vodimo računa i o sređivanju bankina, kao i o košenju granja pored puta, da bi našim građanima omogućili bolje kretanje i poboljšali infrastrukturu. Ne zaboravljamo ni atarske puteve, koji su uređeni u periodu koji je iza nas, kao ni lokalne puteve. Po drugi put je urađena i javna nabavka za rizlu, istakla je Stević.
U opštini Malo Crniće predstoje i aktivnosti na realizaciji zacrtanih investicija na polju pripreme puteva za zimski period.

Оставите одговор

Електронске грађевинске дозволе
Email
Email za mesne kancelarije i sluzbenike
Email за службенике и месне кацеларије
„Пази друге, мисли на себе!
Архива